marți, 20 noiembrie 2012

Targuri pentru copii

Sunt in continuare depasita de treaba. Nu reusesc sa fiu mai productiva decat sunt. Asta si pentru ca bebe dragon este din ce in ce mai activ si mai treaz si necesita toata atentia mea. Am revenit la somnul meu de la 3 noaptea la 8 dimineata. Noroc ca noaptea nu ma solicita. :) Oricum nu ma plang! Este minunat si ma indragostesc de el in fiecare zi mai mult. Iar cei mari ma uimesc continuu. Saptamana trecuta au venit cu premiul I (Tesa) si mentiune (Lilu) la nu stiu ce concurs Europrescolarul. Asta in conditiile in care au avut pauza de 3 luni de la gradinita. :))) Sincer nu dau 2 bani pe premii dar m-am distrat, mai ales ca bunicii erau cam stresati ca nu invata copiii nimic ca stau acasa.Sa vedeti cat or sa invete cand pornim o viata pe indelete! ;)
In rest avem asa de joi pana duminica Babyexpo unde merg cu prietena mea Raluca de la 100% Pasiune si Talciocul pentru Matei pe 1 decembrie la showroomul nostru din Dorobanti, despre care o sa revin cu detalii.
Si pentru ca avem Babyexpo am facut cateva fotografii cu piticii mei de modeli la alta Raluca draga sufletului meu, cea cu Micul Studio. Asadar la targ o sa  va asteptam cu bentite unicat delicioase, babetici moderne pentru bebelusi, bretele haioase, vestute frumoase, fustite si rochite colorate, salvarii binecunoscuti, salopete, hainute groase si caciulite minunate! Va las cu fotografiile minunate facute de Raluca si va astept la targ!

Lilu poarta salvari si bretele Lilutesa

Tesa are bentita (si vestuta si fustita dar nu se vad) si bebe are babetica si salvari cu bretele

Fustita si hainuta captusita cu polar sunt de la noi, girafa de la Micul Studio. :)

Salvari si vestute Lilutesa. 
Si la sfarsit va las cu cea mai frumoasa poza a celor 3 modeli.
Cu drag,
Mama lor.
PS. Mai multe hainute puteti vedea aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...