luni, 29 octombrie 2012

Salvari reciclati

Mda nu reusesc sa fac nimic. Ma dau rotunda ca fac de toate si nu ma adun deloc. Bebe deja doreste companie, vorba, atentie, ceilalti vor si ei partea lor, lumea ma cauta, eu nu reusesc sa trimit comenzi, devin neserioasa! Cam asta fac eu in fiecare zi ;). Dar cum acum am prins 10 minute de somn de bebelus si cum vin dupa un weekend frumos la munte am hotarat sa scriu despre niste salvari facuti pentru bebe dragon la botez, salvari reciclati din manecile camasii lui taica-su. Botezul a fost la mijlocul lui septembrie si mie mi-a luat o luna juma sa scriu despre ei! ;).
Deci se facea ca venea botezul si copilul nu avea tinuta si nici mami timp sa caute ceva "special" si atunci mi-am dat seama ca tati si Lilu au niste camai din acelasi material, doar ca a lui tati e cu maneci lungi. Asa ca am hotarat sa-l asortez pe bebe cu ei. Eu am mai facut salvari din maneci, doar ca le taiam cu totul. Pe astea nu puteam sa i le tai de sus, deci erau cam scurte. Asa ca am mai adaugat partea de sus de la niste pantalonasi de bumbac si am cusut (la mana ca dormeau piticii ;)).
Asta se vrea un fel de do it yourself project, dar cum va spunea nu prea am timp de multe explicatii. Asa  ca va pun niste fotografii si sper sa va ajute. Daca nu, ma mai intrebati voi. :)
Aici vedem camasa sot cu maneci taiate si pantalonasii de bumbac folositi.
Manecile si pantalonii.

Adăugaţi o legendă

Salvarii rezultati
 Bonus mi-a ramas un pic de material si am facut si un papion. Camasa e una pe care a folosit-o si fra-su la botezul lui. ;)

Costumatia de gala! ;)

Modelul imbracat. Bineinteles ca nu am fotografii si cu tati si Lilu impreuna, imbracati asortat.  Noroc ca sunt mai lungi si mai putem face si altadata fotografii. ;)

Familia fericita. Asta am pus-o asa ca avem putine poze impreuna si sa vedeti macar pe Lilu si pe tati  asortati ca bebe era deja schimbat. Ah! Si mami si Tesa  erau asortate! ;)

Speram ca v-a placut! Va multumim si va pupam!2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...