luni, 25 iunie 2012

Peripetii de weekend

Uite ca a trecut si  weekendul. Va povesteam ca va fi aglomerat si a fost! Am fost la Femei pe Matasari si dupa mult timp de la ultima iesire in targ, taaare bine mi-a fost! M-a incantat reactia clientilor, entuziasmul la munca mea si m-a distrat uimirea pe fata tuturor cand vedeau burtoiul si le mai ziceam ca mai a 2 acasa. ;)
Am fugit un pic si la Talciocul Urban, unde m-am intalnit cu fete dragi mie, care s-au straduit mult pentru Stefan! Stiu cat de greu e pentru ca am participat si eu la 2 targuri pentru Bibi.. Au reusit o suma frumusica, mai ales ca e vara si vacanta. Sambata a fost bine, desi a fost cald, dar am stat la umbra si mai batea vantul. Am avut noroc si ca m-a ajutat o bunica simpatica (multumesc Irina ca mi-ai imprumutat mama draguta!)


Duminica a fost o adevarata aventura! Stiam ca ploua, dar in viteza de dimineata, oprita si de Tesa care a mai vrut 10 minute de dragoste inainte de a pleca, am uitat umbrela si orice imi planuisem sa iau sa ne protejam. Am ajuns acolo si am avut maaare noroc ca de dimineata au venit clientii peste noi si au facut ca ziua sa nu fie degeaba. Am avut parte de ajutor de nadejde, de dimineata, de la prietena mea Bogdana  si ne-am simtit foarte bine sa mai stam la povesti sa ne mai intalnim cu fete dragi noua. Asta pana a inceput ploaia. Si daca la inceput era o ploaie placuta de vara, apoi a inceput sa toarne frate! Hainele le-am adapostit noi in cortul de langa, dar noi ne-am facut intr-un mare fel! Eram mai mult decat murate! Salvarea a venit odata cu Raluca, mamica draga mie care se oferise sa stea cu mine pe dupa amiaza, care a venit cu folie si umbrela si ne-am putut adaposti mai bine! 

Aici cu Raluca, pozate de Bogdana

Si cand s-a mai oprit ploaia, ne-am lipit de la alte targovete si ne-am luat haine noi :) si ne-am mai uscat, am baut un ceai, ca apoi ploaia sa o ia de la capat.
Raluca in tinuta noua! ;)

La ora 15 a venit sotul meu salvator cu masina, mancare si flori ;). Si am incarcat si am plecat ca nu mai puteam. Ajunsi acasa a aparut un soare de toata frumusetea, dar deja eu nu mai puteam sa ma intorc..
Ajunsa in fata casei pe un soare minunat si flori de la sot :)

Adevarul ca pana azi m-am resimtit! Burtoiul rezista! Si eu :). 
Oricum multumesc vizitatorilor care au dat un feedback foarte bun si celor care nu au ajuns ii astept in micuta camera amenajata drept showroom pe strada Naum Ramniceanu nr 5 (de la Perla spre Dororbanti a treia straduta pe dreapta). Acolo ne putem intalni cu programare, adica imi scrieti cand ati vrea si in functie de program si burtoi ajungem la o ora/zi convenabila. La sfarsit va las si linkuri de la clientii satisfacuti :). http://sleepy00.wordpress.com/2012/06/23/femei-pe-matasari/ si http://www.cojocarii.ro/2012/05/26/trufandalele-colectiei-de-vara-2012-lilutesa/ si mai sunt ceva pe facebook (daca sunteti prieteni cu noi pe Lilu Tesa le puteti vedea).
Ah! Si un client multumit care s-a intors cu mami sa mai cumpere


Cu drag, 
Nicoleta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...